Harem Scarem – Honestly

Mungkin ngga banyak yang tau lagu ini. lagu Harem Scarem yang berjudul Honestly emang ngga hit-hit banget, tapi orang yang baru mendengernya pasti langsung suka. selain liriknya dalem (tapi ngga sampe kelelp siihh hehee..) petikan gitar nya juga uenak bnaget. Lagu ini menjadi kenangan saya waktu SMA, setiap sore jam 6 pasti lagu ini di puter sama Radio SK (Suara Kejayaan), Radio Humor.

Penggalan lirik nya : Tell me honestly, if you’re still loving me (Katakan sejujurnya, jika Anda masih mencintai saya)
Looking into my eyes, honestly….(lihat mata saya dengan jujur)

kalo lengkapnya ada tuh di bawah.

Harem Scarem – Honestly

I stand before you, accused of many crimes
But I want to believe that love can still survive
You don’t have to say it, I don’t have to read your mind
To know the emptiness that’s finally arrived

How was I, to know the right from wrong
Words were hardly spoken, so where did I go wrong ?

Tell me honestly, if you’re still loving me
Looking into my eyes, honestly

Words will have more meaning, if they’re said at certain times
Now the all they’ve seen I found to be a lie
How would you know it, you won’t give me sometime
To see if everything could work out, and you’d be mine

Oh, will love be lost forever but someday I will find
The world we’ve all been searching for
Or just some peace of mind..

Tell me honestly, if you’re still loving me
Looking into my eyes, honestly..

All the night I sit and wonder
Must be more to laugh, I’m sure that
Days and years gone by while I am
Living with the..
Oh, lonely feeling

Harem Scarem – Honestly

(Download)

Boleh dengerin gan…ngga bakal nyesel deeh…

Ditulis dalam MP3, Musik. Tag: , . 3 Comments »

3 Tanggapan to “Harem Scarem – Honestly”

  1. ●●●ЄЯШЇЙ●●● Says:

    enak didengerin:mrgreen:

    tamumu yg berkunjung kok banyak trs, sob…? tiap saat hehe…

  2. milimeterst Says:

    dah dengerin yaa,,,..
    hmm alhamdulillah siih…banyak tamu banyak rezki kata pepatah heheh….(mereka ngga kasih tangapan juga ga papa sing penting info saya berguna mudah²an,…amiin..)

    • ●●●ЄЯШЇЙ●●● Says:

      udah, kemarin langsung aku dengerin


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s